Vajza Shtatzene

Thone qe qeshja te zgjat jeten, por edhe rrudhat... :-) ! Le te qeshim sa te mundemi me barcaleta te ndryshme...
Lea

Vajza Shtatzene

Ungelesener Beitragvon Lea » Fr 9. Mär 2012, 22:48

Vazja shtatëzënë

Një vajzë 18 vjeçare i tregon nënës së saj se menstruacionet i janë vonuar gati se 2 muaj. Ctë bëjë nëna e shkretë,shkon në barnatore për ta blejt testin e shtatëzënisë. Pasi e bërën testin ajo konstatoi se vajza e saj kishte ngelur shtatëzënë. Kuku tha nëna,po kush është ai derr që të ka bërë në këtë hall,shpejt thirre se dua ta shoh.

Vajza e thirri në telefon…Pas pak para shtëpisë së tyre parkohet një Ferrari,prej të cilit doli një burr i veshur në një kostum tepër të shtrenjtë. Hyri brenda dhe u përshëndet me prindët e vazjës. Unë tha kam ardhur me të ndëgjuar problmemin. Unë nuk mund të martohem me vajzën tuaj sepse kam gruan dhe fëmijët në shtëpi,por përgjegjësinë time do të mar. Nëse lind vajzë do ti jap 3 dyqane 2 apartmane,një vilë në plazhe dhe 500.000 euro. Nëse lind djalë do ti jap 2 ndërmarje dhe 500.000 euro,nëse lindin bineq atëherë do ti ndajnë 500.000 euro në gjysmë.Nëse ndodh diçka dhe vajza juaj aborton atëherë…Në atë moment babai i vajzës,i cili rinte i heshtur u çua në këmbë dhe i ra nga shpina burrit…Do tia bësh punën edhe njëherë :)

Zurück zu „Humori“Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast