Edii hat geschrieben:prsh altiola kam nje pytje per ju.
cili eshte specjaliteti qe e preferoni ma shum, edhe adin vete te pergaditesh edhe na trego si behet
te prsh altiola![]()
![]()
per ju.
Edi ka shume qe i preferoj por me se shumti sarmet dhe dollmat apo specat e mbushur dhe paqat i du shume dhe keto qe iceka paqen asnjiher se kam pregadit vet po motra gjithe i ben vetem edi si behen e qe po te tregoj per sarmet se thua se sdin hehehehehe dajo
sarmet behen keshtu:
Grin 3 apo 4 qepe i qet ne nje tengjere i shton dhe vaj,, pastaj i len deri sa te skuqen pak qepet, tani merr mishin e bluar e pastron pak edhe ia shton tek qepet,, dhe i len pak te zihen aty me qep pastaj merr orizin pastron,, dhe ia shton aty tek mishi dhe qepet ,pastaj pak biber te zi pak aroma qe jane i shton,, dhe petersilien dhe keto i perzien te gjitha deri sa te zihen ,tani i hjek nga shpoereti,, dhe i merr lakrat...
Ben edhe lakra keshtu te gjalla por me te mira behen me lakra te rasojit ,, dhe pastaj i dan flekrat e lakres nga pak e qet hargjin e ber dhe i ben gogla,normal se i pshtjell te gjitha dhe pastaj i qet ne tengjere dhe deri sa te zihen ,,pastaj mbas zierjes e merr nji tepsi dhe e merr nji pjate e qet pak vaj dhe biber te kuq,, dhe xhdo gogel e rendit ne tepsi dhe e lyen me vaj dhe me biberin e kuq qe eshte i ber dhe i fut ne furr deri sa te rreshken pak dhe pastaj i servon hmmm kjo te kenaq kjo shkon me nji sallate te lehte
Edi provo dhe ti se kjo te kenaqe